9 Δεκεμβρίου, 2019

Press Room

Χριστούγεννα 2019: Χρώμα, εκατομμύρια λαμπιόνια, σπιτάκια παραμυθιού και ένα καρουζέλ – Κέρδισε τις εντυπώσεις η διακόσμηση της Θεσσαλονίκης [εικόνες]


H Θεσσαλονίκη φόρεσε τα γιορτινά της και περιμένει κατοίκους και επισκέπτες της πόλης να διασκεδάσουν σε γωνιές της πόλης, σε μία άκρως Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Παραμυθένιο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη

Μέσα στο Σαββατοκύριακο άναψε και το κεντρικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους, ωστόσο ο στολισμός δεν περιορίζεται μόνο εκεί.

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό του Αϊ-Βασίλη ξεκινά ψηλά από την καμάρα, φωτισμένη είναι η παραλιακή, ενώ κόσμος συρρέει στην πλατεία δικαστηρίων.

καρουζελ

Η πλατεία δικαστηρίων αποτελεί δημοφιλή προορισμό αυτές τις γιορτές με τα σπιτάκια των ξωτικών, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά και το καρουζέλ. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρακτορείου eurikonisii δεν έχει μείνει σημείο αστόλιστο.

στολισμένη πλατεια

Πεζούλια και κολώνες έχουν φωταγωγηθεί, τα σπιτάκια είναι παραμυθένια, σαν σκηνικό θεάτρου, μπαλόνια, παιδιά και οικογένειες απολαμβάνουν το παιχνίδι και το καρουζέλ, κερδίζει τις εντυπώσεις.

Στην πλατεία Δικαστηρίων, τοποθετήθηκαν κατασκευές και παιχνίδια για το χωριό του Αϊ-Βασίλη δημιουργώντας μια χριστουγεννιάτικη αγορά στα πρότυπα ευρωπαϊκών πόλεων.

στολισμένη πλατεια