3 Νοεμβρίου, 2019

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα έκανε θρύψαλα αυτό το παρμπρίζ αυτοκινήτου – “Τα παιδιά μου έκλαιγαν από φόβο”


Η αδέσποτη σφαίρα έφυγε από άγνωστη κατεύθυνση σε γειτονιά στα Χανιά. Ξεσπάει ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που ξέρει, ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ χειρότερα…

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το Σάββατο (02-11-2019) στα Χανιά, όταν αδέσποτη σφαίρα «βρήκε» αυτοκίνητο οικογένειας, στα Παχιανά και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Το συμβάν κατήγγειλε σε σχετική ανάρτηση με φωτογραφίες στο Facebook ένας Χανιώτης, που στην προσπάθειά του να βρεθεί ο δράστης, απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό, να το πουν.

Στη δική του περίπτωση, ευτυχώς η οικογένειά του “είχε Άγιο” και δεν σημειώθηκε κάποιο ατύχημα. Σε άλλη περίπτωση όμως μπορεί όπως σημειώνει χαρακτηριστικά να “θρηνήσουμε θύματα”.

«Δεν μπορεί πια να θρηνούμε άλλα θύματα, πρέπει αυτό το έθιμο να σταματήσει… Σήμερα ήταν στο δικό μας αμάξι, αύριο στο δικό σας… Παρακαλώ κοινοποιήστε όσοι μένετε στη περιοχή Παχιανών!

Όσοι από εσάς χθες το απόγευμα Σάββατο 02/11/2019 γύρω στις 6 με 6.30 άκουσαν πυροβολισμούς ή κοντά τους γινόταν κάποιο γλέντι ή κάποιος γαμπρός ή νύφη έφευγε από το σπίτι κ.λπ. ενημερώστε την ασφάλεια ή εμένα.

Μην κοιτάτε μόνο τις φωτογραφίες, ναι είναι αδέσποτη σφαίρα, χτες έκλαιγαν τα παιδιά μου και δεν ήθελαν να μπουν στο αμάξι, αύριο μπορεί να κλαίνε τα δικά σας. Μιλήστε επιτέλους, πείτε μας ποιοι είναι αυτοί οι θρασύδειλοι που παίζουν με τα όπλα».

Πηγή: zarpanews.gr

φωτιστικά inde.gr