8 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Εξαφάνιση 16χρονου ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη – Χάθηκαν τα ίχνη του στις 27 Αυγούστου


Ο 16χρονος Γουνέσι Μεχράν εξαφανίστηκε πριν από 10 ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Όπως αναφέρει ο οργανισμός, που απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την ειδική γραμμή για τις εξαφανίσεις ή την Αστυνομία, ο Μεχράν εξαφανίστηκε από το σπίτι του και την τελευταία φορά που τον είδαν φορούσε τζιν παντελόνι, πορτοκαλί μπλούζα και μαύρα παπούτσια.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του παιδιού» για την εξαφάνιση

Στις 27/8/2020, στις 09:30, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Γιουνέσι Μεχράν, 16,5 ετών. Για την εξαφάνιση του Γιουνέσι Μεχράν, ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες (7/9/20) και σήμερα (8/9/20) λάβαμε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να προχωρήσουμε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανηλίκου.

Ο Γιουνέσι Μεχράν έχει ύψος 1,70 μ., 65 κιλά βάρος, μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, πορτοκαλί μπλούζα και μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

φωτιστικά inde.gr