21 Ιουλίου, 2020

Press Room

Χαλκιδική: Ριάλιτι της γερμανικής τηλεόρασης γυρίζεται στη Νέα Ποτίδαια


Δέκα singles έρχονται για να μείνουν σε μια βίλα για μερικές εβδομάδες και πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες.

Τις φυσικές ομορφιές της Νέας Ποτίδαιας επέλεξε η γερμανική τηλεόραση για να γυρίσει ένα από τα πιο δημοφιλή ριάλιτι σόου.  Η παραγωγή επέλεξε να κάνει τα γυρίσματα στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται μια από τις πιο ασφαλείς χώρες λόγω κορονοϊού. Προκειμένου να μην πάρει αναβολή το δημοφιλές σόου, επιλέχθηκε μια εντυπωσιακή και υπερπολυτελής βίλα στη Ν. Ποτίδαια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr oι παράγωγοι και οι παίχτες του ριάλιτι σόου, που βρίσκονται στη Χαλκιδική εδώ και ενάμιση μήνα, δήλωσαν γοητευμένοι από τις παράλιες της περιοχής και την ποιότητα του νερού της θάλασσας! Το σόου είναι μια γερμανική εκδοχή του βρετανικού “Love Island”. Δέκα singles έρχονται για να μείνουν σε μια βίλα για μερικές εβδομάδες και πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σχέση. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων, αντιμετωπίζουν διάφορες δοκιμασίες.

Η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο στην γερμανική τηλεόραση.