20 Φεβρουαρίου, 2021

Press Room

Αυτή η 23χρονη με τον 56χρονο σύζυγό της έχουν στόχο να αποκτήσουν 100 παιδιά – Έχουν ήδη 11, το σχέδιο με τις παρένθετες


Έχοντας αρκετά παιδιά για να ξεκινήσει μια ποδοσφαιρική ομάδα -το συνηθέστερο αστείο που της κάνουν- μια νεαρή εκατομμυριούχος είναι τόσο εθισμένη στα παιδιά που θέλει τουλάχιστον 100.

Η 23χρονη Ρωσίδα Κριστίνα Οζτούρκ μεγαλώνει ήδη 11 παιδιά και ελπίζει να έχει δεκάδες περισσότερα χρησιμοποιώντας παρένθετες μητέρες.

H νεαρή μητέρα αγαπά τόσο πολύ την οικογενειακή ζωή με τον άντρα της, τον 56χρονο επιχειρηματία Γκαλίπ Οζτούρκ, που το ζευγάρι είναι πρόθυμο να ξοδέψει έως και 800.000 λίρες για να αποκτήσει 100 μωρά μέσω παρένθετης μητρότητας.

«Γέννησα τη μεγαλύτερη κόρη μου Βίκα πριν από έξι χρόνια. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι γενετικά δικά μας, από τον άντρα μου και εμένα, αλλά τα κυοφόρησαν παρένθετες μητέρες», δήλωσε η Κριστίνα στο Newsflash media.

Το ζευγάρι εκατομμυριούχων αποκάλυψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχουν συζητήσει να αποκτήσουν 105 παιδιά, αλλά παραδέχτηκαν ότι ήταν απλώς ένας τυχαίος αριθμός.

«Δεν ξέρω πόσα θα είναι τελικά, αλλά σίγουρα δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε», είπε η μητέρα. «Απλώς δεν είμαστε έτοιμοι να μιλήσουμε για τον τελικό αριθμό. Ολα στην ώρα τους», πρόσθεσε.

Εάν η νεαρή μητέρα θέλει να πετύχει το στόχο της μέχρι την ηλικία των 30, θα πρέπει να αποκτά 12 παιδιά κάθε χρόνο για τα επόμενα επτά χρόνια.

Η οικογένεια ζει στην παραθαλάσσια πόλη Μπατούμι της Γεωργίας, όπου είναι νόμιμη η παρένθετη μητρότητα, ενώ καθεμία από τις εγκυμοσύνες κοστίζει περίπου 8.000 ευρώ.

Η Κριστίνα, που γεννήθηκε στη Μόσχα, ήταν ανύπαντρη μητέρα ενός παιδιού, όταν έκανε διακοπές στο Μπατούμι και συνάντησε τον σύζυγό της, τον Γκαλίπ, έναν μεγιστάνα στον τομέα των μεταφορών, που κατάγεται από την Τουρκία.

Και μετά από 10 μωρά που έχουν γεννηθεί από παρένθετες μητέρες μέχρι στιγμής, το ζευγάρι έχει κάνει τη διαδικασία στην ουσία μια ρουτίνα.

«Η κλινική στο Μπατούμι επιλέγει παρένθετες μητέρες για εμάς και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διαδικασία», εξήγησε η Κριστίνα. «Δεν γνωρίζουμε προσωπικά τις παρένθετες μητέρες και δεν έχουμε άμεσες επαφές μαζί τους για να αποφύγουμε προβλήματα μετά την εγκυμοσύνη».

Ωστόσο, η Κριστίνα θέλει να έχει τον έλεγχο των όσων τρώνε και τους ετοιμάζει σχέδια διατροφής.

Με τα χρήματα να μην αποτελούν πρόβλημα, το ζευγάρι μπορεί να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του, να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη οικογένεια του κόσμου, παρόλο που ακόμη και αν έχουν πέντε μωρά μέσω παρένθετης μητέρας κάθε χρόνο, θα χρειαστούν σχεδόν 20 χρόνια για να επιτευχθεί ο στόχος τους.

Μια από τις μεγαλύτερες οικογένειες στον κόσμο που είναι γνωστές, είναι οι Ράντφορντ από το Λάνκασαϊρ -η μεγαλύτερη οικογένεια της Βρετανίας- έχοντας 22 παιδιά και 6 εγγόνια.