Skip to main content
NEA
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΥΓΕΙΑ
ΦΑΓΗΤΟ
ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
LIVE!
NEA
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΦΟΡΑ
ΔΙΕΘΝΗ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΥΓΕΙΑ
ΦΑΓΗΤΟ
ΣΕΡΡΑΙΚΑ ΝΕΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
LIVE!
ΦΑΓΗΤΟ
19 Απριλίου, 2020
Press Room
Αβγά γεμιστά με μαγιονέζα και μουστάρδα
Υλικά
6 αβγά βρασμένα (κομμένα στη μέση)
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1 κ. γλ. ξίδι ριζιού
1/2 κ. γλ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ. γλ. μουστάρδα
1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πάπρικα (προαιρετικά για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
Βγάλτε τους κρόκους από τα αβγά, τοποθετήστε τους σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη τα ασπράδια.
Ρίξτε στο μπολ τη μαγιονέζα, το ξίδι, τον άνηθο, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού γεμίστε τους κρόκους με το μείγμα και γαρνίρετε με άνηθο ή λίγη πάπρικα.
Αφήστε στο ψυγείο να κρυώσουν για περίπου 2 ώρες.
ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ- ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Καλέστε μας
Στείλτε μας email
Viber / Whatsapp : 6942053400
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Ακολουθήστε τις ειδήσεις του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στο Google News
Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο instagram για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Κοινοποιήστε:
Πατήστε για κοινοποίηση στο Facebook(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
Facebook
Click to share on X(Ανοίγει σε νέο παράθυρο)
X