23 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Αστρολογικές Προβλέψεις από 22 εως 28 Νοεμβρίου


Με την Αφροδίτη σε διαρκή εξάγωνο με τον Άρη ο έρωτας ζει και βασιλεύει. Αν και η Αφροδίτη εκτός ορίων είναι πολύ απαιτητική στα θέλω της από τον Αιγόκερω.. Ο Άρης στον Σκορπιό πιο κρυφός μυστήριος σκοτεινός αλλά περισσότερο διεκδικητικός.. Σκορπιό Αιγόκεροι αλλά και Ταύροι Καρκίνοι Παρθένοι παίξτε με ανοιχτά χαρτιά.. Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Τοξότη φέρνουν μοιραίες γνωριμίες ενώ όλοι πιο αισιόδοξοι ενθουσιώδεις ..παρά τα μέτρα και τις δύσκολες καταστάσεις αλλά και πιο φιλοσοφημένοι…μια και οι περισσότεροι έχουν γνώμη για όλα… Ο Κρόνος σε εξάγωνο με Χείρωνα κάποιοι θα βρούνε τη γιατρειά θα κλείσουν πληγές και θα κάνουν νέα ξεκινήματα.. Άρης και Ποσειδώνας βάλθηκαν να βγάλουν τα ταλέντα σας προς τα έξω φυσικά κάποιες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο θα φέρουν εκτόνωση σε κάποιους.. Προσοχή σε βροχούλες ποτά και ξενύχτια αλλά και σε ιούς…που ψάχνουν να τρυπώσουν.

 

Κριοί.. Επαγγελματικές προτάσεις που θα συνοδεύονται από την ανάλογη αμοιβή.. Σπουδές ταξίδια επαφές με το εξωτερικό συζητιούνται και προγραμματίζονται. να είστε ευέλικτοι λόγω κάποιων αλλαγών της τελευταίας στιγμής. Μια φιλία βρίσκει τα σημεία συνεννόησης… Ερωτικό Σαββατοκύριακο κρυφές συναντήσεις.

Ταύροι.. Σχέσεις προσπαθείτε να τις εμβαθύνετε αλλά ο παρτενέρ σας αλλού ταξιδεύει.. Δώστε βάση στο τι θέλετε από τον έρωτα ..τι σας λείπει τι σας περισσεύει.. Προσοχή στα οικονομικά σας θα έχετε έξοδα στην συνέχεια και ίσως βγείτε εκτός προϋπολογισμού, τα έσοδα περιορίζονται. Σαββατοκύριακο επαγγελματικές συζητήσεις.. Επαφές και δράσεις εκτόνωσης με φίλους.

Δίδυμοι.. Σχέσεις στοργής σας απασχολούν τι ζητάτε από το ταίρι σας και κατά πόσο σας καλύπτει μια σχέση στο τραπέζι συζητήσεων. Στα οικονομικά βρίσκετε πρόχειρες λύσεις, προσοχή σε έξοδα καθημερινότητας. Σαββατοκύριακο φιλικές επαφές και συζητήσεις περί καριέρας…κάποια όνειρα ίσως σας πάνε αλλού μην παρασύρεστε.

Καρκίνοι.. Έρωτας στη κυριολεξία μια σχέση που αλλάζει μορφή, αλλά και ένα παιδάκι ίσως είναι ο καρπός του έρωτά σας. Δείτε θέματα εργασίας, αρκετές συζητήσεις ενώ ελεύθερος χρόνος για άλλες δραστηριότητες θα περισσεύει. Κακές συνήθειες ίσως θα πρέπει να τις κόψετε προς όφελος της υγείας σας. Επαγγελματικές ευκαιρίες το Σαββατοκύριακο. ενώ ένα ταξίδι θα σας φέρει πιο κοντά σε κάτι που ποθείτε ώς προς τα ερωτικά σας.

Λέοντες.. Στο σπίτι στη καθημερινότητα πιο γλυκό το κλίμα από μέρους σας άν και κάποιοι σας επιτίθενται σε ότι και να κάνετε. Ο κυβερνήτης σας βοηθά μαζί με τον Ερμή να φλερτάρετε  να κυνηγήσετε τον έρωτα ενώ οι γονείς δείτε θέματα παιδιών σας να λύσετε.. Μια σχέση ισορροπεί, μια κίνηση γιατρεύει μια πληγή, μια ψυχρότητα αποκαθίσταται το Σαββατοκύριακο. Προσοχή σε έξοδα σχετικά με το σπίτι ή τους δικούς σας.

Παρθένοι.. Για εσάς ερωτικό διάστημα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε ειδικά εάν είστε μόνοι. Οι γονείς τρεχάματα για τα παιδιά κυρίως. Στο χώρο του σπιτιού ενθουσιασμός παρά τις αντιξοότητες επικρατεί. Σαββατοκύριακο ένα γεγονός σας ηρεμεί σχετικά με την εργασία σας. Ένα θέμα υγείας ή μια οικονομική κατάσταση που σας είχε αναστατώσει.

Ζυγοί.. Έξοδα αρκετά για την οικογένεια το σπίτι ίσως σας πιέσουν.. Εάν ασχολείστε με μετακινήσεις ταξίδια εμπόριο ή media διαδίκτυο ήρθε η ώρα να τρέξετε και να κυνηγήσετε ευκαιρίες όλη την εβδομάδα. Σαββατοκύριακο δείτε μια σχέση κατά πόσο μπορεί να σταθεροποιηθεί, να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να κλείσετε συζητήσεις που σας είχαν πληγώσει  κάνοντας νέα αρχή. Με εργασιακή επιτυχία κλείνει η εβδομάδα.

Σκορπιοί.. Ο Άρης σας τρέχει ευχάριστα τώρα βελτιώνοντας τα επαγγελματικά με κάποιες οικονομικές απολαβές και ερωτικές σχέσεις κάνοντάς τες πιο ουσιαστικές. Βέβαια μη παραμελήσετε οικονομικές δοσοληψίες σχετικά με τρίτους τράπεζες δημόσιο. Ένα θέμα υγείας ξεπερνιέται ενώ το Σαββατοκύριακο ο έρωτας καλά κρατεί.

Τοξότες.. Πλησιάζουν τα γενέθλια σας και ίσως αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη ως προς την επικοινωνία με τους άλλους. Πολλές συζητήσεις μοιραίες γνωριμίες για κάποιους ενώ στα προγράμματα σας να είστε πιο ελαστικοί ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές. Προσοχή στο παρασκήνιο και σε ότι παράνομο ερωτικό η επαγγελματικό.. Σαββατοκύριακο ένα θέμα που αφορά τους γονείς σχετικά με ένα παιδί σας λύνεται.. Οι αδέσμευτοι βρίσκετε διέξοδο σε κάτι που σας πλήγωσε στο παρελθόν σχετικά με έναν έρωτα.

Αιγόκεροι.. Δράση σε συλλόγους με ομοϊδεάτες ευνοούνται όπως και οι συζητήσεις επαφές με φίλους. Γοητεύετε και κάποιον φίλο που ίσως σκέφτεται ερωτικά προς τα εσάς. Μέσα σας ίσως κάνετε μια ενδοσκόπηση για την συνέχεια των σκοπών και των στόχων σας.. Λύσεις στο σπίτι θα φέρει ένα άτομο μεγάλης ηλικίας ως στήριγμα στα σχέδιά σας.. Εάν υπάρχει άτομο δικό σας που νοσεί ίσως χρειαστεί την βοήθειά σας. Κυριακή μικρές αποδράσεις με φίλους..

Υδροχόοι. Απωθημένα και κρυφοί έρωτες σας παίρνουν τα μυαλά και είστε έτοιμοι να ρισκάρετε. Φιλικές επαφές συζητήσεις και σχέδια θα προωθηθούν σχετικά με συλλόγους που συμμετέχετε. Σαββατοκύριακο ακούστε προσεκτικά ότι έχει σχέση με την καριέρα σας.

Ιχθείς.. Θέματα σχετικά με φίλους, ομάδες που συμμετέχετε θα προκύψουν τώρα και ίσως βρεθείτε σε διλλήματα. Δείτε με προσοχή τα θέματα καριέρας εκεί συζητήσεις με άτομα κύρους που αφορούν το μέλλον σας. Οικονομική λύση για κάποιο θέμα που σας βασανίζει εδώ και καιρό ίσως δοθεί στο τέλος της εβδομάδος. Κυριακή δράση και αντίδραση που όμως θα οδηγήσουν όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

Βάσω Μαυρίδου- Αστρολόγος