3 Ιανουαρίου, 2021

Press Room

Απίστευτο: Κόλλησαν 40.000 κέρματα σε αυτοκίνητο -Για να… αυξήσουν την αξία του!


Viral έχει γίνει το βίντεο δύο κωμικών από την Αυστραλία, γνωστών για τις φάρσες τους, στο οποίο βλέπουμε να έχουν καλύψει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο με… κέρματα!

Το αυτοκίνητο που κυκλοφορούσε στους δρόμους του Μπρισμπέιν, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε τα βλέμματα των κατοίκων, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται περί τίνος πρόκειται. Τελικά αποδείχθηκε, ότι πίσω από αυτό, κρύβονται οι δυο φίλοι Michael Broekhuyse και Marty Sokolinski, οι οποίοι κόλλησαν πάνω στο αυτοκίνητο, χιλιάδες κέρματα των πέντε λεπτών. Μάλιστα, το αυτοκίνητο Holden Astra, ανήκει στον Michael Broekhuyse.

το αυτοκίνητο με τα κολλημένα κέρματα από μπροστά

Η αξία του αυτοκινήτου αυξήθηκε από 500 δολ. σε 3.000 δολ. όπως υποστηρίζουν

Αφού ανακάλυψαν ότι το αυτοκίνητο δεν είχε αξία στην προηγούμενη κατάσταση, αποφάσισαν να… ρίξουν κάποια χρήματα σε αυτό. Ζήτησαν τη βοήθεια φίλων για να κολλήσουν 40.000 κέρματα στο αυτοκίνητο και να μάθουν αν τα κέρματα αξίας 2.000 δολ. θα προσέθεταν κάτι στην αξία του.

Το αυτοκίνητο καλύφθηκε με 40.000 νομίσματα

Το αυτοκίνητο καλύφθηκε με 40.000 νομίσματα

«Ξέρεις τι λένε, πρέπει να ξοδέψεις χρήματα για να βγάλεις λεφτά», εξηγεί ο Broekhuyse σε ένα πρόσφατο βίντεο που τράβηξε ενώ κολλούσαν κέρματα στο αυτοκίνητο.

Οι κωμικοί χρειάστηκαν τη βοήθεια των φίλων τους για να κολλήσουν τα χιλιάδες νομίσματα

Οι κωμικοί χρειάστηκαν τη βοήθεια των φίλων τους για να κολλήσουν τα χιλιάδες νομίσματα

Το βίντεο τελειώνει με τους δυο τους να καυχιουνται ότι έχουν αυξήσει την αξία του αυτοκινήτου από 500 δολ. σε 3.000 δολ.

Ο Marty και ο Michael περιγράφουν τον εαυτό τους ως ντουέτο κωμωδίας που ανεβάζει εβδομαδιαία βίντεο, όπως «κωμικά σκετς, κοινωνικά πειράματα και τρομερά ακροβατικά».

Έχουν περίπου 1,85 εκατομμύρια ακόλουθους στο Facebook, άλλα 1,2 εκατομμύρια στο Instagram και σχεδόν 800.00 συνδρομητές στο YouTube.

Οι δυο κωμικοί ποζάρουν δίπλα στο γεμάτο κέρματα αυτοκίνητο

Οι δυο κωμικοί ποζάρουν δίπλα στο γεμάτο κέρματα αυτοκίνητο

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο κωμικοί έγινα πρωτοσέλιδο. Οι δύο φαρσέρ διέκοψαν έναν αγώνα και φρουροί ασφαλείας τους έβγαλαν έξω όταν εισέβαλαν στο γήπεδο κατά το πρώτο τέταρτο του μεγάλου τελικού AFL μεταξύ των Richmond Tigers και των Geelong Cats, τον Οκτώβριο.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν πρόσφατα στο Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν όπου τους επιβλήθηκε πρόστιμο 750 δολαρίων στον καθένα.