18 Ιουνίου, 2020

Press Room

Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη κοκκινομάλλα κατηγορείται ότι άρπαξε το παιδί για να ασελγήσει σε βάρος του


Λίγο μετά τις 13:00 έφτασε στο γραφείο της Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης η 33χρονη «κοκκινομάλλα» που συνελήφθη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Η 33χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα μετά τη σύλληψή της για κατοχή ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ασκήθηκε εναντίον της ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Η «κοκκινομάλλα» αυτή την ώρα βρίσκεται έξω από την πόρτα του ανακριτή για να λάβει προθεσμία.

Οπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα voria.gr, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αρχές, η 33χρονη το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου, προσέγγισε τη 10χρονη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, της χορήγησε αναμειγμένες ναρκωτικές ουσίες σε ρόφημα.

Σε έρευνα, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην Καλαμαριά, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Η 33χρονη εντοπίστηκε εχθές σε παραλία της Κατερίνης, όπου προσήχθη, και μεταφέρθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Είχε μάλιστα κουρέψει, σχεδόν ξυρίσει, το κεφάλι της, προκειμένου να μην αναγνωριστεί.