20 Σεπτεμβρίου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Αντ. Αντωνιάδης : Δεν αποχώρησα, εξωθήθηκα σε παραίτηση.


“Δεν αποχώρησα χωρίς προειδοποίηση. Εξωθήθηκα σε παραίτηση”  απαντά μέσω ανάρτηση στο Facebook του πρώην Δ/ντη της Πνευμονολογικής Κλινικής και πρώην υπεύθυνου τμήματος covid-19 Αντώνη Αντωνιάδη στον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Η απάντηση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά την απάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου κυρίου Νίκου Φαρμάκη που αφορούσε στα προβλήματα και στις ελλείψεις ιατρικού προσωπικού.

Στο δελτίο τύπου – Απάντηση της Διοίκησης ο κύριος Φαρμάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

“O Διευθυντής του Πνευμονολογικού Τμήματος κ. Αντωνιάδης, κατέθεσε την 1η Σεπτεμβρίου αίτηση παραίτησης χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έκανε άμεσα χρήση της κανονικής του αδείας. Δεδομένου ότι ο κ. Αντωνιάδης ήταν ταυτόχρονα και υπεύθυνος του covid-19 και επειδή η λειτουργία του Νοσοκομείου θα πρέπει να συνεχίζεται απρόσκοπτα, ανατέθηκαν καθήκοντα υπευθύνου covid-19 στον κ. Καλλινικίδη Θεόφιλο”.

Αυτή η απάντηση ήρθε να προστεθεί και στην απάντηση μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ του προέδρου της Ένωσης Νοσοκομειακών γιατρών Σερρών κυρίου Βαγγέλη Παπαμιχάλη, ο οποίος έκανε λόγω για μια δυσκολη κατάσταση που βιώνει με τις ελλείψεις γιατρών το νοσοκομείο, ενώ επισήμανε ότι υπάρχουν ελλείψεις και σε υγειονομικό υλικό, όπως π.χ. ιατρικά γάντια.

φωτιστικά inde.gr