, ,

21 Δεκεμβρίου, 2021

Press Room

Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σιδηρόκαστρο


Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σιδηρόκαστρο στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο δήμο Σιντικής σε συνεργασία, με την ΑΠΟΔΡΑΣΗ, την Τοπική Κοινότητα και τον σύλλογο Κάστρο των Χριστουγέννων.
Χαρούμενη στιγμή για τους μικρούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν η έλευση του Άγιου Βασίλη με το τρενάκι του δήμου Σιντικής.
Τηρώντας τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του Covid-19 έγινε το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία και ένα μουσικό χριστουγεννιάτικο event με dj, μηχανές καπνού-χιονιού.
Όπως έγινε γνωστό, θα ακολουθήσουν και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις την Παραμονή Χριστουγέννων μπροστά από το Δημοτικό Μέγαρο, αλλά και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στην κεντρική πλατεία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου στις κεντρικές πλατείες όλων των Τοπικών Κοινοτήτων θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες, τονώνοντας την ψυχολογία δημοτών και επισκεπτών.
Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και από διάφορους πολιτιστικούς συλλόγους με την αρωγή και την στήριξη του Δήμου Σιντικής.