27 Μαΐου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αντιπροέδρου της Ε.Ε. σε Επίτιμους Δημότες Σερρών. Πρόσκληση και στην Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.


Την ανακήρυξη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου σε επίτιμη Δημότη του Δήμου Σερρών και την παράδοση σε αυτή του Χρυσού Σταυρού των Αγίων Θεοδώρων και του χρυσού κλειδιού της πόλης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο των Σερρών, με τον Δήμαρχο να κάνει λόγω για μια μεγάλη τιμή στην πρώτη πολίτη της χώρας.

Παράλληλα, το Δημοτικό Συμβούλιο, αποφάσισε την απονομή του τίτλου του Επίτιμου Δημότη και την παράδοση του Χρυσού Μεταλλίου και του χρυσού κλειδιού του Δήμου Σερρών στον Αντιπροέδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά.

Η παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά στις εμβληματικές αυτές εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε στον Δήμο Σερρών το διάστημα από 26 έως 29 Ιουνίου 2021 αποτελεί ύψιστη τιμή για τον τόπο μας τόνισε με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σερρών ο οποίος μάλιστα ανακοίνωσε πως τις ημέρες εκείνες θα ακουστεί πρώτη φορά και ο μελοποιημένος ύμνος του δήμου Σερρών.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τις Σέρρες, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της Απελευθέρωσης της πόλης στις 29 Ιουνίου και της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Σχοινάς θα παραστεί στις εκδηλώσεις Αδελφοποίησης του Δήμου Σερρών με τον Δήμο Κασσάνδρας στις 26-27 Ιουνίου στο πλαίσιο των δράσεων της Δημοτικής Αρχής την επετειακή αυτή χρονιά για την ανάδειξη της προσφοράς του Σερραίου ήρωα της Επανάστασης του 1821 Εμμανουήλ Παπά.

Ο δήμος Σερρών προσκάλεσε στις Σέρρες και την πρόεδρο της επιτροπής των 200 χρόνων κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη η οποία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στις Σέρρες τις ημέρες εορτασμού της απελευθέρωσης.

φωτιστικά inde.gr