6 Μαΐου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Αλ. Χρυσάφης: Καμία Έκπτωση σε όποιον δεν τηρεί το Νόμο και δεν σέβεται τους πεζούς. Έστειλε μήνυμα στην Ένωση Εστιατόρων.


Δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση στα δικαιώματα των πολιτών τόνισε στους εκπροσώπους της ένωσης εστιατόρων Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσαφης ο οποίος πραγματοποίησε συνάντηση μαζί τους το μεσημέρι της Πέμπτης, με θέμα την διευθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων πάνω στα πεζοδρόμια. Ο δήμαρχος προειδοποίησε την ένωση πως θα πρέπει όλα τα μέλη της να τηρήσουν τα μέτρα, γνωστοποιώντας πως ήδη έχει ξεκινήσει η δημοτική αστυνομία να προχωρά σε συστάσεις.

Ο πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων υποσχέθηκε στον Δήμαρχο πως οι συνάδελφοι του θα τηρήσουν τα μέτρα επισημαίνοντας πως μπορεί τις πρώτες ημέρες κάποιοι να μην τήρησαν τα μέτρα αλλά αυτό δεν πρόκειται να ξανασυμβεί.

Ο κύριος Χρυσάφης κάνοντας μια βόλτα στο κέντρο της πόλης διαπίστωσε πως υπάρχουν σημεία πάνω στα πεζοδρόμια από τα οποία είναι απροσπέλαστα από τους πεζούς.

Αυτό που επίσης προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως πολλοί επαγγελματίες έβγαλαν τραπεζοκαθίσματα χωρίς να έχουν κάνει την απαιτούμενη αίτηση στον δήμο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με υψηλά πρόστιμα.

φωτιστικά inde.gr