30 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

Ακόμη μια διάκριση για τον Καβαλιώτη σκηνοθέτη Δημήτρη Χατζημαλλή


Ακόμη μια διάκριση έλαβε ο  Καβαλιώτης σκηνοθέτης Δημήτρης Χατζημαλλής για το μοντάζ της σειράς ιστορικών  ντοκιμαντέρ «Στα Φτερά του Ά Π.Π» συμπαραγωγής Cosmote TV –  Gullwing. Το βραβείο δόθηκε από το 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας DocFest. Μάλιστα για την ίδια σειρά είχε διακριθεί και στο παρελθόν.

Το 15ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest ολοκληρώθηκε την Κυριακή 28 Noεμβρίου. Η Τελετή Λήξης πραγματοποιήθηκε στις 20:00 στο Αμφιθέατρο Μεγάρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας.

Απονεμήθηκε Βραβείο Μοντάζ στον Δημήτρη Χατζημαλλή για την ταινία «Οι ουρανοί της Μακεδονίας φλέγονται, Στα φτερά του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου».

Η ταινία που συμμετείχε στο Φεστιβάλ προερχόταν από την σειρά του Β κύκλου ο οποίος μόλις την Κυριακή ολοκλήρωσε την πρώτη προβολή του στο συνδρομητικό κανάλι Cosmote History.

Η συμμετοχή της σειράς σε πάνω από 8 Διεθνή Φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Gullwing με σκοπό την διάδοση της τοπικής ιστορίας στο ευρύτερο κοινό. Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τους κύριους συντελεστές της σειράς που είναι όλοι Καβαλιώτες.

φωτιστικά inde.gr