20 Ιουλίου, 2020

Press Room

Άγνωστοι «χτυπάνε» αυτοκίνητα στην Τούζλα – Πληθαίνουν τα περιστατικά


Σε… αναβρασμό βρίσκονται κάτοικοι και παραθεριστές στην παραλία της Τούζλας, αφού άγνωστοι φαίνεται πως έχουν βάλει στο… μάτι αυτοκίνητα και κυρίως το περιεχόμενό τους…

Η παραλία της Τούζλας αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς ειδικά για τους Σερραίους, που είτε έχουν εξοχικό εκεί, είτε βρίσκουν ένα δροσερό “καταφύγιο” για τις ημερήσιες αποδράσεις τους.

Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν θορυβηθεί εξαιτίας της αύξησης περιστατικών, κατά τη διάρκεια των οποίων άγνωστοι σπάνε τα τζάμια αυτοκινήτων, με προφανή σκοπό την κλοπή τυχόν σημαντικών αντικειμένων που μπορεί να υπάρχουν μέσα στα αυτοκίνητα.

Σερραία που έπεσε πρόσφατα “θύμα” των αγνώστων, κατήγγειλε στο Infonews24, πως όταν επέστρεψε από το μπάνιο της είδε το παράθυρο του αυτοκινήτου της σπασμένο και πράγματα πεταμένα, που σημαίνει ότι κάποιος-οι έψαχναν να βρουν ο,τιδήποτε πολύτιμο μπορεί να υπήρχε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες στο Infonews24, τα περιστατικά άρχισαν να σημειώνονται από τις αρχές του μήνα, ενώ η αστυνομία φαίνεται να λαμβάνει καταγγελίες για τουλάχιστον δύο περιστατικά την εβδομάδα.

Κάτοικοι και παραθεριστές εφιστούν την προσοχή όσων επισκέπτονται την Τούζλα, προκειμένου να μην πέσουν κι αυτοί θύματα των διαρρηκτών.

Πηγή: infonews24.gr