21 Οκτωβρίου, 2019

Press Room

Αδέσποτος σκύλος δάγκωσε ασθενή έξω από νοσοκομείο (Βίντεο & Φωτογραφίες)


Αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε τον επισκέπτη  ασθενή στο προαύλιο του Νοσοκομείου Κιλκίς, όπως καταγγέλλει το Σωματείο Νοσοκομείου Κιλκίς. Ειδικότερα, αναφέρει «Στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν  καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό.

Το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Κυριακή  06 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 13:30 μ.μ. όταν εξαγριωμένος αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε τον επισκέπτη ασθενή στο πόδι.

Ο συγκεκριμένος σκύλος (ημίαιμο Ροτβάιλερ) επιτίθεται αδιακρίτως  καθημερινά και σε διάστημα 6 μηνών δάγκωσε 3 πολίτες. Δυστυχώς ο ένας εξ αυτών (μεταμοσχευμένος), τον οποίο δάγκωσε στις 10 Απριλίου 2019, έπαθε μόλυνση και θρόμβωση και κινδυνεύει το πόδι του όπως δήλωσε δημόσια ο ίδιος την 04/10/2019.

Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές, προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων εις βάρος του προσωπικού του Νοσοκομείου (υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι).

Τα σκυλιά εισέρχονται ανεξέλεγκτα από αφύλακτες διόδους (κεντρική πύλη, πίσω θύρα), καθότι  από την  08-05-2017, Θυρωρός – τηλεφωνητής  υπάρχει  μόνο τις εργάσιμες ημέρες  και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου.

Με αφορμή τα ανωτέρω αναφερόμενα και με μοναδικό γνώμονα την ασφάλεια των ασθενών των συνοδών και των  εργαζομένων, σας παρακαλούμε όπως αναδείξετε το συμβάν πριν θρηνήσουμε θύματα».

https://www.youtube.com/watch?v=YW6cJ20UxCE?

 

adespoto_-_imiaimo_rotbailer_f.jpg