9 Μαΐου, 2020

Press Room

Αδέλφια έφτιαξαν μια τεράστια Monopoly στον δρόμο εν μέσω καραντίνας


Έναν διασκεδαστικό τρόπο να περνούν τον χρόνο τους τώρα που είναι κλεισμένοι στο σπίτι λόγω το νέου κορωνοϊού, βρήκαν τρία αδέρφια στις ΗΠΑ, φτιάχνοντας μια τεράστια… Monopoly.

Ο λόγος για την οικογένεια Ερπς, από την πόλη Γκράιμς της Αϊόβα, που αξιοποίησε δημιουργικά τον χρόνο της στην καραντίνα και μετέτρεψε μέρος του δρόμου μπροστά από το σπίτι τους, σε μια τεράστια έκδοση της Monopoly με τη βοήθεια κιμωλιών. Σκοπός τους, να περάσουν χαρούμενες στιγμές κατά τη διάρκεια των σκοτεινών αυτών ημερών της πανδημίας.

Φυσικά όμως, αφού τα μέλη της οικογένειας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, θέλησαν να μοιραστούν τη δημιουργία τους και με τους γείτονές τους μιας και το lockdown λόγω κορωνοϊού σε μεγάλο τμήμα του πλανήτη έκλεισε εκατομμύρια άτομα στα σπίτια τους.

Τα αδέλφια Αμάντα, Κέιλα και Κόνορ έφτιαξαν μέχρι και ένα τεράστιο ζάρι για να δώσουν στο κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι μια αυθεντική αίσθηση. Είπαν ότι χρειάστηκαν πάνω από τέσσερις ώρες για να δημιουργηθεί ολόκληρο το παιχνίδι.

«Τα αδέλφια μου και εγώ χρειαζόμασταν χρόνο για να έρθουμε πιο κοντά και να δεθούμε. Και ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα για να είμαι ειλικρινής. Βρήκαμε το τέλειο σημείο και γενικά δουλέψαμε μαζί και δείτε τι φτιάξαμε!»

«Ο πραγματικός λόγος που το έκανα ήταν για τα παιδιά, ξέρετε. Θέλω απλώς ένα μέρος για να παίζουν, ίσως να περνούν με τα σκούτερ τους ή με τα σκέιτ μπορντ τους. Ήθελα να τους δώσω απλά λίγη διασκέδαση», είπε ο Κόνορ.

Τα αδέλφια προτείνουν να παιχτεί το παιχνίδι τους σε ασφαλή απόσταση δύο μέτρων, αλλά ελπίζουν να δώσει χαρά σε όσους το χρειάζονται περισσότερο.