19 Αυγούστου, 2020

Press Room

Πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης

ΑΧΕΠΑ: Από το Σάββατο θα ξαναρχίσει να δέχεται κρούσματα κορωνοϊού – Μετά τα 14 θετικά δείγματα σε εργαζομένους


Από το Σάββατο θα αρχίσει να δέχεται ξανά επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, λειτουργεί κανονικά η Α’ Παθολογική Κλινική του ΑΧΕΠΑ, απλώς δεν δέχεται νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 λόγω της εμφάνισης 14 κρουσμάτων κορωνοϊού μεταξύ του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Οπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Παντελιάδης η Α΄ Παθολογική Κλινική απολυμαίνεται και δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 μέχρι την Παρασκευή, ενώ εκτιμά πως θα αρχίσει να δέχεται κανονικά ασθενείς θετικούς στον κορωνοϊό από το προσεχές Σάββατο, που είναι ημέρα γενικής εφημερίας .

«Υπήρξε λάθος ερμηνεία της ανακοίνωσης σχετικά με τη λειτουργία της Α΄ Παθολογικής Κλινικής. Η Κλινική και η ΜΕΘ λειτουργούν κανονικά στο 100% και οι ασθενείς που νοσηλεύονταν εξακολουθούν να νοσηλεύονται. Δεν δέχεται μόνο νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 για νοσηλεία, όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά», επισήμανε ο κ. Παντελιάδης.

Αγνωστο από πού κόλλησαν οι εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ

Οσον αφορά τους 14 εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από Covid-19, ανέφερε ότι βρίσκονται σε καραντίνα και κανείς δεν γνωρίζει αποδεδειγμένα από πού κόλλησαν.

φωτιστικά inde.gr