, , ,

12 Νοεμβρίου, 2021

Press Room

5η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair


Από τις 25 έως τις 28 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διεθνής Έκθεση  Σύγχρονης Τέχνης Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair. Πρόκειται για μια έκθεση που διοργανώνεται από τον Σερραίο Art Director Παντελή Τσάτση στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ- HELEXPO)

Στην Έκθεση συμμετέχουν 30 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ποικίλες δράσεις (ξεναγήσεις, μουσικά events, διαγωνισμοί κ.α.) για την ευχαρίστηση και την προσέλκυση του ευρύ κοινού.

Η Art-Thessaloniki είναι ένα «σταυροδρόμι πολιτισμού», μία αναγνωρισμένη πολιτιστική δραστηριότητα σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο που διαθέτει άρτια οργάνωση. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της Έκθεσης είναι ο μεγάλος αριθμός των εκθεμάτων και των καλλιτεχνών που φιλοξενεί, οι ποιοτικές παράλληλες εκδηλώσεις (όπερα, ξεναγήσεις κ.α.) και η πολυμορφία. Οι επισκέπτες το 2019 έφτασαν τους 15.000.

Η 5η ART Thessaloniki συνεχίζει τον θεσμό του Τιμώμενου καλλιτέχνη, παρουσιάζοντας τον εικαστικό και ομότιμο καθηγητή της ΑΣΚΤ Θεσσαλονίκης, Γιάννη Φωκά

Στην 5η Art-Thessaloniki οι Σέρρες εκπροσωπούνται για μια ακόμη φορά, από τον Εικαστικό Χώρο <<ΑΡΜΟΣ>>, με τους καλλιτέχνες, Αλεξίου Γιώτα, Ανθυμίδου Αγγελική, Βαφειάδη Βασίλη και Γιαννακούδη Μαρία.