7 Δεκεμβρίου, 2020

Press Room

5 πράγματα που δεν ήταν αυτονόητα πριν 10 χρόνια


10 χρόνια πριν δεν μπορούσες να επιλέξεις οδηγό ταξί, να χαζέψεις τους influencers στο instagram, να πας διακοπές στο σπίτι κάποιου άγνωστου, να σου πει το ρολόι σου πόσες ώρες κοιμάσαι τη νύχτα ή να απολαύσεις το φρουτένιο myblu σου. Σήμερα, όλα αυτά είναι σχεδόν αυτονόητα, κάνοντας την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη, εύκολη και απολαυστική.

Instagram

Λανσαρίστηκε τον Οκτώβρη του 2010 και στην αρχή απορούσες για ποιο λόγο δημιουργήθηκε, εφόσον υπήρχε το facebook. Σύντομα όμως διαπίστωσες ότι έχει πλάκα να πειραματίζεσαι με τα φίλτρα και να δημιουργείς εκείνη την περίφημη ρετρό-νοσταλγική ατμόσφαιρα. Και μετά, τα φίλτρα πέρασαν σε άλλο επίπεδο και το instagram έγινε για πολλούς η χαρά της ματαιοδοξίας στην αρένα των σέλφι. Για άλλους, ευτυχώς, είναι ένας υπέροχος καμβάς για φωτογραφίες – έργα τέχνης, που θες να σκρολάρεις για ώρες.

Ταξί, ταξί!

Εφαρμογή στο κινητό που σου φέρνει το ταξί στην πόρτα; Μαγικό! Όταν το δοκίμασες πρώτη φορά, θυμάσαι πόσο ενθουσιάστηκες που έβλεπες πού ακριβώς βρίσκεται το ταξί σου και σε πόση ώρα φτάνει. Με ένα κλικ, πέρασαν οι εποχές που έπρεπε να βγεις σε κεντρική λεωφόρο για να βρεις το ταξί που συνήθως μοιραζόσουν με κάποιον άλλο –αν φυσικά ο οδηγός θεωρούσε ότι τον εξυπηρετεί. Κι όμως, μέσα σε ένα βράδυ, οι οδηγοί έγιναν σούπερ ευγενικοί, τα αυτοκίνητα σαν καινούργια και ναι, δεν χρειαζόταν να σταματήσεις σε περίπτερο να αγοράσεις τσίχλες για να κάνεις ψιλά!

ταξί πελάτης

Ταξί

Απόλαυση myblu

Νομίζεις ότι το είχες από πάντα, κι όμως, το myblu, το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς, βγήκε πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τον Οκτώβρη του 2019. Έφερε πραγματικά Κάτι Καλύτερο από πλευράς ευκολίας, ποικιλίας, ποιότητας, ασφάλειας και design, και μέσα σε μόλις 1 χρόνο, κατάφερε να κερδίσει τις προτιμήσεις των ενήλικων ατμιστών. Με προγεμισμένες κάψουλες σε 8 γεύσεις και 3 επίπεδα νικοτίνης, το myblu είναι πλέον ένα από τα πράγματα που μπορείς να απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, με μια κίνηση.

myblu

myblu, το No1 ηλεκτρονικό τσιγάρο Νέας Γενιάς

Διακοπές σε ξένο σπίτι

Αν σου έλεγαν ότι θα μπορείς να μείνεις στο σπίτι κάποιου αγνώστου, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, και μάλιστα, να σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι χωρίς να είναι εκεί, θα το θεωρούσες αδιανόητο. Κι όμως, με τις πλατφόρμες βραχυπρόθεσμης ενοικίασης σπιτιού, το κάνεις γιατί ναι, είναι αυτονόητο! Άσε που ίσως κι εσύ να έχεις δώσει το δικό σου σπίτι σε κάποιον άγνωστο και μάλιστα, να τον έχεις στα όπα-όπα.

Smartwatch

Κάποτε, το μόνο που έβλεπες στα ρολόγια ήταν λεπτά και δευτερόλεπτα. Πλέον, μπορείς να δεις τα πάντα. Πόσους παλμούς ανεβάζεις το λεπτό, πόσα βήματα κάνεις τη μέρα, πόσες ώρες κοιμάσαι το βράδυ, ποια μηνύματα σου ήρθαν στο mail σου από τη δουλειά, πόσες θερμίδες καις ενώ διαβάζεις αυτές τις γραμμές. Είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή και έναν προσωπικό βοηθό, στον καρπό σου! Αλήθεια, τι άλλο θα σκεφθούν πια;

Κάθε χρονιά φέρνει και κάτι νέο, από πλευράς προϊόντων και υπηρεσιών, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Εκεί που νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα και ότι δεν υπάρχει χώρος για κάτι έξτρα, έρχονται καινοτόμες ιδέες και εφαρμογές να μας διαψεύσουν. Περιμένουμε με ανυπομονησία όλα όσα συναρπαστικά θα μας φέρει και το 2021!

Φωτογραφίες: AP, Shutterstock