Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 10 Ιουλίου ξεκίνησε η πρώτη, πανηγυρική συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τους υπουργούς να παραλαμβάνουν 18 ντοσιέ.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση συνεργάτες του πρωθυπουργού μετέφεραν στην αίθουσα του υπουργικού συμβουλίου 18 ντοσιέ, τα οποία είχαν παραλήπτες τους υπουργούς. Κάθε ένας υπουργός θα παραλάμβανε το ντοσιέ που αφορά στο δικό του χαρτοφυλάκιο. Σε αυτό θα περιλαμβάνονται οι στόχοι που καλούνται να υλοποιήσουν.

Δείτε την παρουσίαση της υποστήριξης του κυβερνητικού έργου που πήραν στα χέρια τους υπουργοί και υφυπουργοί.


Σήμερα, όλοι οι Υπουργοί παρέλαβαν έναν φάκελο με τους στόχους μας ανά υπουργείο, το πρόγραμμα δράσης μας ως τον Δεκέμβριο και ένα 6μηνιαίο σχέδιο πρωτοβουλιών. Η κυβέρνηση θα λειτουργήσει με αυστηρά χρονοδιαγράμματα και διαρκή αξιολόγηση.

Στο υπουργικό Συμβούλιο τα ντοσιέ παρακολούθησης των υπουργών

Τα 9 πρώτα ντοσιέ φθάνουν στο υπουργικό ΣυμβούλιοΑρμόδιος για να παρακολουθεί την πρόοδο ή μη της υλοποίησης του έργου των υπουργών είναι ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό Ακης Σκέρτσος, ο οποίος και θα τους αξιολογεί.

Ντοσιέ γεμάτα έγγραφα για το έργο που πρέπει να κάνουν οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης

Υπενθυμίζεται πως πλέον το υπουργικό συμβούλιο θα συνεδριάζει μία φορά το μήνα στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να γίνεται ενημέρωση για την πορεία του κυβερνητικού έργου.

Content retrieved from: https://www.iefimerida.gr/politiki/ypoyrgiko-symboylio-18-ntosie-ypoyrgoi.