Την απόφαση να στείλουν νέο έγγραφο στην τράπεζα Πειραιώς αλλά και να κινητοποιήσουν όλους τους αρμόδιους φορείς και τους βουλευτές, ώστε να παραμείνει ανοιχτό το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην Αλιστράτη πήραν σήμερα το πρωί κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην περιφερειακή ενότητα Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο δήμαρχος Νέας Ζίχνης Παντελής Μπόζης αλλά και άλλοι αρμόδιοι φορείς και παράγοντες της Αλιστράτης.

Το ξάφνιασμα για τους κατοίκους ήταν μεγάλο καθώς τόσο οι αγρότες και οι επαγγελματίες ,όσο και οι συνταξιούχοι δεν θα μπορούν να εξυπηρετηθούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν. Το δυσάρεστο είναι πως η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα που ήταν και η τελευταία ημέρα λειτουργίας για το υποκατάστημα της τράπεζας.

Η τράπεζα λειτουργούσε μόλις δύο ημέρες την εβδομάδα προκειμένου να εξυπηρετεί το κοινό ενώ όπως φαίνεται λόγω του ότι δεν υπάρχουν πλέον κέρδη, αποφάσισε να κλείσει και το συγκεκριμένο υποκατάστημα αγνοώντας το πόσο μεγάλο πρόβλημα μπορεί να επιφέρει στην καθημερινότητα όλων των κατοίκων της Αλιστράτης.

Η καθημερινότητα πλέον για τους επαγγελματίες και τους αγρότες θα μετατραπεί σε “βουνό” με πολύ σοβαρές συνέπειες.