Με μια στολή πιλότου μαχητικού αεροσκάφους, τιμητική πλακέτα και το πιστοποιητικό στρατολογικής του κατάταξης έφυγε από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε προκειμένου να έχει συνομιλίες με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου, ο κ. Μητσοτάκης έλαβε μια τιμητική πλακέτα από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο με το θυρεό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Μητσοτάκης έλαβε μια τιμητική πλακέτα από τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο με τον θυρεό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας

Ελαβε επίσης ως δώρο και μια κορνίζα με το Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάταξης, όπου αναφέρονται οι βάσεις και οι θέσεις που υπηρέτησε ως σμηνίτης.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ χάρισε στον Κ. Μητσοτάκης στολή πιλότου μαχητικού με το όνομά του

Τέλος, ο πρωθυπουργός έλαβε μια στολή πιλότου μαχητικού αεροσκάφους από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου ο οποίος μάλιστα τον κάλεσε να κάνει μια πτήση μαζί τους μέχρι το Καστελόριζο, πρόταση που απεδέχθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Κ. Μητσοτάκης δείχνει το όνομά του στην στολή πιλότου μαχητικού που του χάρισε ο ΑΓΕΕΘΑ Ο Κ. Μητσοτάκης δείχνει το όνομά του στην στολή πιλότου μαχητικού που του χάρισε ο ΑΓΕΕΘΑ -Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Κ. Μητσοτάκης δείχνει το όνομά του στην στολή πιλότου μαχητικού που του χάρισε ο ΑΓΕΕΘΑ
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει μια πτήση μαζί τους μέχρι το Καστελόριζο

Ο πρωθυπουργός είχει εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση τόσο για τις κινήσεις της Άγκυρας στη Ν.Α Μεσόγειο, όσο και για τα επιχειρησιακά σχέδια των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρωθυπουργός απεδέχθηκε την πρόσκληση του Α/ΓΕΕΘΑ, για μια πτήση μαζί τους μέχρι το Καστελόριζο

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Οικονόμου, ο Α/ΓΕΕΘΑ πτεράρχος Χρήστος Χριστοδούλου,ο ΑΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, ο Α/ΓΕΑ αντιπτεράρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο ΑΓΕΝ αντιναυάρχος Νικόλαος Τσούνης, καθώς επίσης και ανώτατοι αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.


Κάντε SUBSCRIBE στη σελίδα μας στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι τα Video News και τις Εκπομπές μας

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα Σερραϊκά Νέα από το Δίκτυο Τηλεόραση