Η Μαρία Κορινθίου, πολλές φορές έχει μπει στο στόχαστρο των χρηστών του ίντερνετ, λόγω των σέξι φωτογραφιών που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πολλοί διαδικτυακοί της «φίλοι», θεωρούν προκλητικές τις πόζες της, ενώ σχολιάζουν αρνητικά το σώμα της, ενώ έχει δεχθεί αρνητική κριτική και για τις υποκριτικές της ικανότητες. Η γνωστή ηθοποιός, ξέσπασε μέσω ενός μακροσκελούς κειμένου στο Instagram, στο οποίο κάνει λόγο για «πισώπλατα μαχαιρώματα».

Μάλιστα, μια φορά είχε βάλει τα κλάματα μπροστά στην κόρη της, εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που είχε λάβει, για μια φωτογράφιση που είχε κάνει.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορινθίου γράφει στην ανάρτησή της:

«”Throw me to the wolves and I will come back leading the pack” (σ.σ. «Ρίξτε με στους λύκος και θα επιστρέψω οδηγώντας την αγέλη»). Να είστε καλά που με κάνατε και έκλαψα. Αυτοί οι «κάποιοι» ξέρουν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι το δάκρυ μου είναι η δύναμη μου. Ούτως ή αλλιώς όλα εδώ ξεπληρώνονται σε αυτή τη ζωή. Μεγάλο πράγμα το κάρμα.

Έμαθα να παλεύω και να μη χαραμίζω τα όνειρα μου σε πισώπλατα μαχαιρώματα. Έμαθα να μην διαπραγματεύομαι τους αγώνες μου και τον πόνο μου. Ένα πράγμα να ξέρετε…. ότι έχω δύο δυνάμεις. Πρώτον τη μαγκιά μου και την αγάπη μου γι αυτό που κάνω, που το κάθε χτύπημα είναι η τροφή μου και η δύναμη μου και δεύτερον την αγάπη του κόσμου!

Όσο κακό πάτε να μου κάνετε, χωρίς εγώ η ίδια να μπαίνω στα χωράφια κανενός και χωρίς να ενοχλώ κανένα, τόσο θα γυρίσει πίσω σας και τόσο πιο δυνατή με κάνετε. Να είστε καλά λοιπόν και να σας ευχαριστήσω που μου δίνεται τέτοια δύναμη για να τα διαλύσω όλα!

Άλλωστε το έχω ξαναπεί: … θα τα γκρεμίζω μέχρι να τα ξαναφτιάξω όπως θέλω εγώ….τίποτα λιγότερο……δε χρωστάω άστρα σε κανέναν και δε ζητάω να μου χαριστούν…..κάτι ουρανούς απλά έχω βάλει στο μάτι να κατακτήσω».