Ο Σάκης Ρουβάς εξακολουθεί να λατρεύει τη θάλασσα και τα σπορ, δεν παύει όμως να είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και φροντίζει να μάθει τα παιδιά του τις χαρές του αθλητισμού. Ο τραγουδιστής ανάρτησε μια φωτογραφία του πάνω σε μια σανίδα SUP. Μαζί του πάνω στη σανίδα, τα τέσσερα παιδιά του, που έχει αποκτήσει με την Κάτια Ζυγούλη.+

«Η μέρα ξεκίνησε με οικογενειακό board meeting» γράφει αστειευόμενος ο Σάκης Ρουβάς που παράλληλα δείχνει πως διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα. Υποθέτουμε πως φωτογράφος σε αυτή την εξαιρετική λήψη είναι η Κάτια Ζυγούλη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μέρα ξεκίνησε με οικογενειακό board meeting🌊☀️#paddleboard #sup #paddling #familytime #happiness #floating #summervibes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει την Αριάδνη, τον Αλέξανδρο, την Αναστασία και τον βενιαμίν της οικογένειας, τον μόλις τριών ετών Απόλλωνα. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ωστόσο μόλις πριν από δύο χρόνια, στις 3 Ιουλίου του 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους την Μαριάννα και τον Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε αγκαλιά πριν από μερικές μέρες, όταν και βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Σχοινούσα, ταξίδεψε στην Κρήτη και την αγαπημένη του Ελούντα, το μέρος που γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων διαφήμισης. Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς γεμίζουν τις μπαταρίες τους και προσπαθούν να μείνουν, έστω και για λίγο, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.