Ανεξάρτητος σχεδιαστής «μετατρέπει» τη νέα BMW X2 σε αγροτικό. Λέτε να το δούμε στην παραγωγή;

Η δραστηριοποίηση της Mercedes στην κατηγορία των Pick Up με τη νέα X-Class έχει «θορυβήσει» τους υπόλοιπους premium κατασκευαστές και έτσι ενδέχεται μέσα στα επόμενα χρόνια να δούμε αντίστοιχα μοντέλα. Μέχρι τότε αρκετοί είναι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις, με πολλές από αυτές να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Μεταξύ αυτών, σήμερα, βλέπουμε και την pick up έκδοση της νέας BMW X2. Από τη μοναδική εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, το αμάξωμα διατηρεί τον δυναμικό του χαρακτήρα στο σύνολό του. Θετικά σχόλια αποσπά το τελείωμα της οροφής της 4θυρης καμπίνας, πίσω από την οποία βρίσκεται ένας μικρός χώρος φόρτωσης. Αν και είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχει στα σχέδια της BMW αυτή τη στιγμή ένα pick up μοντέλο με βάση την X2, η πρόταση του εν λόγω σχεδιαστή θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τους Γερμανούς.

Σχετικά με την υπάρχουσα BMW X2, θυμίζουμε πως οι τιμές της ξεκινούν από τα 33.350 ευρώ για την έκδοση με τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα των 1,5 λίτρων με τα 140 άλογα (sDrive18). Οι επιλογές συμπληρώνονται από μοτέρ βενζίνης και ντίζελ (1,5 & 2,0 λίτρα) και η κορυφαία έκδοση, M35i, αποδίδει 306 άλογα στα 2.000 κυβικά εκατοστά.