Οι εμπειρογνώμονες σε θέματα διατροφής διστάζουν να καλέσουν οποιαδήποτε τροφή ως “απαγορευμένη”, θεωρώντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αν τρώμε απ’ όλα με μέτρο, με την περιστασιακή “παρασπονδία” να κάνει την όλη προσπάθεια να “αξίζει τον κόπο”.

Οι επικεφαλής του everydayhealth.com ζήτησαν από τους ειδικούς να τους πουν ποιες τροφές μπορεί να θεωρηθούν “απαγορευμένες”, για ποιον λόγο και για ποια άτομα στον γενικό πληθυσμό. Ακολουθούν οι απαντήσεις τους, με τις προτάσεις τους για το τι πρέπει να αλλάξει κανείς στη διατροφή του.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr