Επιδείνωση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων.

Το σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν από το Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» αναφέρει ότι η 8χρονη, που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής. «Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019, λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη».

Ο τραυματισμός της 8χρονης

Το κορίτσι, έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα δυο μεγαλύτερα αδέρφια του και περίπου στις τέσσερις το απόγευμα, έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, χτυπημένο από σφαίρα στο πρόσωπο.

Οι γονείς μετέφεραν άμεσα το παιδί στο νοσοκομείο της Θήβας αρχικά, ενώ στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και από εκεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», στην Αθήνα. Η 8χρονη, μπήκε αμέσως χειρουργείο και οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από το κεφάλι της ενώ αυτή την ώρα νοσηλεύεται δια σωληνωμένο και με μηχανική υποστήριξη.


Κάντε SUBSCRIBE στη σελίδα μας στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι τα Video News και τις Εκπομπές μας

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα Σερραϊκά Νέα από το Δίκτυο Τηλεόραση