Εδώ και λίγες ημέρες, έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρκου Σεφερλή, με τίτλο «Χαλβάη 5-0».

Μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη ανεβάσει αρκετά βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε ένα από αυτά, βλέπουμε ένα ατύχημα που είχε μία από τις ηθοποιούς που παίζει στην ταινία. Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία κάθεται σε μια πολυθρόνα, έχοντας πάνω από το κεφάλι της ένα φωτιστικό. Κάποια στιγμή, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Μάρκος Σεφερλής, το σπρώχνει με φόρα, με αποτέλεσμα το φωτιστικό να χτυπήσει στο κεφάλι τη νεαρή ηθοποιό, η οποία αντιμετώπισε το περιστατικό με ψυχραιμία και επαγγελματισμό. Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Φυσικά, αμέσως ο Μάρκος Σεφερλής ανήσυχος, ακουμπά με προσοχή το κεφάλι της Ναυσικάς, θέλοντας να την προστατεύσει από το φωτιστικό που ακόμα κουνιόταν. «Συμβαίνουν και αυτά», έγραψε στο βίντεο ο ηθοποιός.

Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή, θα δούμε και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα έχει τον ρόλο ενός ιατροδικαστή. Επίσης, στην ταινία , που θα βγει στους κινηματογράφους τα Χριστούγεννα, παίρνουν μέρος πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Καστάνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιάννης Καπετάνιος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Έλενα Τσαβαλιά και άλλοι.