«ΚΟΒΟΥΝ» ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

DIAKOPI REVMATOS 7

Σε μαζικές διακοπές ρεύματος προχώρησαν συνεργεία της ΔΕΗ. Νωρίς το πρωί, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, τα συνεργεία πήγαν στην οδό Φλωρίνης κι άρχισαν να προχωρούν σε διακοπές ρεύματος στα σπίτια όσων δεν έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς τους ή δεν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό.

DEH DIAKOPI REVMATOS 2

Η παρουσία της έντονης αστυνομικής δύναμης, η οποία τελικά δεν χρειάστηκε, προκάλεσε την οργή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι μιλώντας στο Δίκτυο τόνισαν ότι αποτελεί προσβολή για το συνοικισμό. Παράλληλα, σημείωσαν ότι αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι άνεργοι.

DEH DIAKOPI REVMATOS 4

Ανάλογες επιχειρήσεις ακολούθησαν, νωρίς το μεσημέρι, τόσο στο συνοικισμό του Αγίου Ραφαήλ, όσο και στα λυόμενα στην περιοχή το Νοσοκομείου, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.

DEH DIAKOPI REVMATOS 9

Από την πλευρά τους, ο Προϊστάμενος Εμπορικού Τμήματος της επιχείρησης στις Σέρρες κ.Δημήτρης Ματθαίου τόνισε ότι έχουν συσταθεί 13 συνεργεία με εργαζόμενους, τόσο από την επιχείρηση των Σερρών, όσο και άλλων 6 Νομών της Βορείου Ελλάδος, ενώ ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κ.Μανόλης Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι εντόπισαν πολλά κρούσματα ρευματοκλοπής.

DEH DIAKOPI REVMATOS 8

Πάντως, αναμένονται να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις σε ολόκληρο το Νομό Σερρών, καθώς, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή.

DEH DIAKOPI REVMATOS 6

Σχετικες δημοσιευσεις

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επιχείρησης οικοδομικών υλικών τους δράστες που μπήκαν μέσα στην επιχείρηση και άρχισαν να κλέβουν εργαλεία και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν η δημοσιογράφος του Δίκτυο Βαϊα Βαϊδου και ο...

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

Αυξημένη είναι η ζήτηση εμβολίων κατά της ιλαράς. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ για εμβολιασμό οδήγησαν αρκετούς πολίτες να σπεύσουν στα φαρμακεία για να αγοράσουν το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται και οι πρώτες μικρές ελλείψεις στα ράφια...

ΑΥΞΗΜΕΝΗ 4-6% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ 4-6% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Στις 16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τελικά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για το 2017 - 2018. Σύμφωνα με τον πρατηριούχο υγρών καυσίμων Γιώργο Κοτζάογλου, οι εκτιμήσεις είναι ότι η τιμή εκκίνησης αναμένεται να κυμανθεί από 0.97 λεπτά  έως 1.00 ευρώ, όταν πέρσι η τιμή εκκίνησης ήταν 0.92 λεπτά...