«ΚΟΒΟΥΝ» ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

DIAKOPI REVMATOS 7

Σε μαζικές διακοπές ρεύματος προχώρησαν συνεργεία της ΔΕΗ. Νωρίς το πρωί, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, τα συνεργεία πήγαν στην οδό Φλωρίνης κι άρχισαν να προχωρούν σε διακοπές ρεύματος στα σπίτια όσων δεν έχουν εξοφλήσει τους λογαριασμούς τους ή δεν έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό.

DEH DIAKOPI REVMATOS 2

Η παρουσία της έντονης αστυνομικής δύναμης, η οποία τελικά δεν χρειάστηκε, προκάλεσε την οργή κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι μιλώντας στο Δίκτυο τόνισαν ότι αποτελεί προσβολή για το συνοικισμό. Παράλληλα, σημείωσαν ότι αδυνατούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι άνεργοι.

DEH DIAKOPI REVMATOS 4

Ανάλογες επιχειρήσεις ακολούθησαν, νωρίς το μεσημέρι, τόσο στο συνοικισμό του Αγίου Ραφαήλ, όσο και στα λυόμενα στην περιοχή το Νοσοκομείου, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις.

DEH DIAKOPI REVMATOS 9

Από την πλευρά τους, ο Προϊστάμενος Εμπορικού Τμήματος της επιχείρησης στις Σέρρες κ.Δημήτρης Ματθαίου τόνισε ότι έχουν συσταθεί 13 συνεργεία με εργαζόμενους, τόσο από την επιχείρηση των Σερρών, όσο και άλλων 6 Νομών της Βορείου Ελλάδος, ενώ ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Σερρών κ.Μανόλης Εμμανουηλίδης δήλωσε ότι εντόπισαν πολλά κρούσματα ρευματοκλοπής.

DEH DIAKOPI REVMATOS 8

Πάντως, αναμένονται να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις σε ολόκληρο το Νομό Σερρών, καθώς, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις να διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή.

DEH DIAKOPI REVMATOS 6

Σχετικες δημοσιευσεις

«Καλύτερα Μαζί» με την Χριστίνα Πατσιώκα

"Καλύτερα Μαζί" με την Χριστίνα Πατσιώκα

Τα Σαββατοκύριακα στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, αλλάζουν τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση και αποδεικνύεται ότι το «Μαζί» είναι καλύτερο. Σε ένα άκρως ζεστό, οικείο, φιλικό σκηνικό με οικοδέσποινα την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Δέσποινα- Χριστίνα Πατσιώκα, συζητούνται όλα τα θέματα και...

Δελτίο Τύπου της Κ.Ο. της Ν.Δ. στο ΕΛΚ

Δελτίο Τύπου της Κ.Ο. της Ν.Δ. στο ΕΛΚ

                        Απάντηση του Επιτρόπου για την δημόσια υγεία κ. Vytenis Andriukaitis  στον Θόδωρο Ζαγοράκη για την πρόσβαση σε καινοτόμες αντικαρκινικές θεραπείες και τις ελλείψεις φαρμάκων στην Ελλάδα   Δύο διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς και οι...

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επιχείρησης οικοδομικών υλικών τους δράστες που μπήκαν μέσα στην επιχείρηση και άρχισαν να κλέβουν εργαλεία και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν η δημοσιογράφος του Δίκτυο Βαϊα Βαϊδου και ο...