ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ

dairetzis andreas dimarxos neas zixnhs

Τα «ξίφη» τους στο Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών διασταύρωσαν ο Δήμος Νέας Ζίχνης και η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τις εργασίες του ΤΑΠ στις Σέρρες. Το πρωί, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζης βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης αναγκάστηκε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δαϊρετζής, τα μηχανήματα που εργάζονται για τον ΤΑΠ έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής. «Ενώ είναι υποχρεωμένοι από τη σύμβαση όλα τα βαρέα οχήματα της κοινοπραξίας να περνούν πάνω από τη ζώνη έργου, αυτοί για ευκολία προτίμησαν να περνούν από τους δρόμους του Δήμου, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν μεγάλα τμήματα. Και μάλιστα και δρόμοι που έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί και δεν έχουν ακόμη παραλειφθεί».

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ξεκαθάρισε ότι αυτό που ζητά από την εταιρεία δεν είναι χρήματα, αλλά την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο. «Πριν από 1,5 μήνα είχα υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας. Συνελήφθη τότε ο υπεύθυνος της εταιρείας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στη συνέχεια, κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα αποκαταστήσει τις ζημιές «θέλει δεν θέλει».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, η εταιρεία αναγνωρίζει τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο, αλλά δεν προχωρά στην αποκατάστασή τους. «Αυτοί λένε θα το κάνουμε, αλλά αν φύγουν από εδώ, πού θα τους βρω εγώ μετά; Μιλάμε για κολοσσούς. Για αυτό, όσο είναι ακόμη εδώ προσπαθώ για το συμφέρον του Δήμου μου», σημείωσε ο κ. Δαϊρετζής.

Τέλος, άφησε και αιχμές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους βουλευτές της, τους οποίους χαρακτήρισε «Αμερικανάκια». «Κάνουν ό,τι πουν οι Αμερικάνοι και οι Αζέροι», κατέληξε.

Σχετικες δημοσιευσεις

Θ. ΜΗΛΙΔΗΣ: ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ !

Θ. ΜΗΛΙΔΗΣ: ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΡΩΝ !

"Ο συνδυασμός μας είναι αρραγής" δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών , Θεόδωρος Μηλίδης. Τόνισε δε, πως αν και είναι νωρίς ακόμη για οποιαδήποτε συζήτηση για την επόμενη ημέρα, ο ίδιος δηλώνει παρών γιατί ο δήμος των Σερρών...

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ …ΚΥΡΙΑΚΩΝ!

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ...ΚΥΡΙΑΚΩΝ!

"Φωτιές" έχει ανάψει το αίτημα των θεσμών να μπορούν να παραμένουν ανοιχτά τα καταστήματα όλες τις Κυριακές του χρόνου, Από την πλευρά της η Κυβέρνηση , σύμφωνα με πληροφορίες, δεν σκοπεύει να νομοθετήσει υπέρ της αύξησης πέραν των 8 Κυριακών που ισχύει σήμερα, αλλά να άρει τις περιορισμούς...

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΓΡΟΤΗΣ

ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΗΚΕ ΑΓΡΟΤΗΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι ένας 66χρονος άνδρας από το Παλαιόκαστρο. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε αγροτική περιοχή, όταν ο άτυχος αγρότης τραυματίστηκε θανάσιμα από το καρούλι ποτίσματος. Ο ηλικιωμένος άνδρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες, όταν διαπίστωσε κάποια...