ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ

dairetzis andreas dimarxos neas zixnhs

Τα «ξίφη» τους στο Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών διασταύρωσαν ο Δήμος Νέας Ζίχνης και η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τις εργασίες του ΤΑΠ στις Σέρρες. Το πρωί, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζης βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης αναγκάστηκε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δαϊρετζής, τα μηχανήματα που εργάζονται για τον ΤΑΠ έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής. «Ενώ είναι υποχρεωμένοι από τη σύμβαση όλα τα βαρέα οχήματα της κοινοπραξίας να περνούν πάνω από τη ζώνη έργου, αυτοί για ευκολία προτίμησαν να περνούν από τους δρόμους του Δήμου, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν μεγάλα τμήματα. Και μάλιστα και δρόμοι που έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί και δεν έχουν ακόμη παραλειφθεί».

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ξεκαθάρισε ότι αυτό που ζητά από την εταιρεία δεν είναι χρήματα, αλλά την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο. «Πριν από 1,5 μήνα είχα υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας. Συνελήφθη τότε ο υπεύθυνος της εταιρείας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στη συνέχεια, κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα αποκαταστήσει τις ζημιές «θέλει δεν θέλει».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, η εταιρεία αναγνωρίζει τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο, αλλά δεν προχωρά στην αποκατάστασή τους. «Αυτοί λένε θα το κάνουμε, αλλά αν φύγουν από εδώ, πού θα τους βρω εγώ μετά; Μιλάμε για κολοσσούς. Για αυτό, όσο είναι ακόμη εδώ προσπαθώ για το συμφέρον του Δήμου μου», σημείωσε ο κ. Δαϊρετζής.

Τέλος, άφησε και αιχμές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους βουλευτές της, τους οποίους χαρακτήρισε «Αμερικανάκια». «Κάνουν ό,τι πουν οι Αμερικάνοι και οι Αζέροι», κατέληξε.

Σχετικες δημοσιευσεις

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επιχείρησης οικοδομικών υλικών τους δράστες που μπήκαν μέσα στην επιχείρηση και άρχισαν να κλέβουν εργαλεία και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν η δημοσιογράφος του Δίκτυο Βαϊα Βαϊδου και ο...

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

Αυξημένη είναι η ζήτηση εμβολίων κατά της ιλαράς. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ για εμβολιασμό οδήγησαν αρκετούς πολίτες να σπεύσουν στα φαρμακεία για να αγοράσουν το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται και οι πρώτες μικρές ελλείψεις στα ράφια...

ΑΥΞΗΜΕΝΗ 4-6% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ 4-6% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Στις 16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τελικά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για το 2017 - 2018. Σύμφωνα με τον πρατηριούχο υγρών καυσίμων Γιώργο Κοτζάογλου, οι εκτιμήσεις είναι ότι η τιμή εκκίνησης αναμένεται να κυμανθεί από 0.97 λεπτά  έως 1.00 ευρώ, όταν πέρσι η τιμή εκκίνησης ήταν 0.92 λεπτά...