ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ

dairetzis andreas dimarxos neas zixnhs

Τα «ξίφη» τους στο Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών διασταύρωσαν ο Δήμος Νέας Ζίχνης και η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τις εργασίες του ΤΑΠ στις Σέρρες. Το πρωί, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζης βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης αναγκάστηκε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δαϊρετζής, τα μηχανήματα που εργάζονται για τον ΤΑΠ έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής. «Ενώ είναι υποχρεωμένοι από τη σύμβαση όλα τα βαρέα οχήματα της κοινοπραξίας να περνούν πάνω από τη ζώνη έργου, αυτοί για ευκολία προτίμησαν να περνούν από τους δρόμους του Δήμου, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν μεγάλα τμήματα. Και μάλιστα και δρόμοι που έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί και δεν έχουν ακόμη παραλειφθεί».

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ξεκαθάρισε ότι αυτό που ζητά από την εταιρεία δεν είναι χρήματα, αλλά την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο. «Πριν από 1,5 μήνα είχα υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας. Συνελήφθη τότε ο υπεύθυνος της εταιρείας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στη συνέχεια, κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα αποκαταστήσει τις ζημιές «θέλει δεν θέλει».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, η εταιρεία αναγνωρίζει τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο, αλλά δεν προχωρά στην αποκατάστασή τους. «Αυτοί λένε θα το κάνουμε, αλλά αν φύγουν από εδώ, πού θα τους βρω εγώ μετά; Μιλάμε για κολοσσούς. Για αυτό, όσο είναι ακόμη εδώ προσπαθώ για το συμφέρον του Δήμου μου», σημείωσε ο κ. Δαϊρετζής.

Τέλος, άφησε και αιχμές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους βουλευτές της, τους οποίους χαρακτήρισε «Αμερικανάκια». «Κάνουν ό,τι πουν οι Αμερικάνοι και οι Αζέροι», κατέληξε.

Σχετικες δημοσιευσεις

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΙΓΡΙΤΑΣ – ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα περιστατικό που εκτυλίχθηκε γύρω στη 01.00 τα ξημερώματα στο Σωφρονιστικό Κατάστημα της Νιγρίτας. Σύμφωνα με αυτές, ένας σωφρονιστικός υπάλληλος φέρεται να κατάληξε στο Νοσοκομείο των Σερρών με κάκωση στο αριστερό ημιθωράκιο, μετά από ένταση που...

ΠΡΟΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

ΠΡΟΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Ενάμιση εκατομμύριο συνταξιούχοι "βουλιάζουν" στη φτώχεια.Όπως προκύπτει από έρευνα, οχτώ στους δέκα Έλληνες συνταξιούχους οδηγούνται στη φτωχοποίηση και την εξαθλίωση. Δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν ούτε τα φάρμακά τους ακόμη και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού και του τηλεφώνου. Τα...

Δ. ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

Δ. ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ

"Υπάρχει εμπάθεια της επιτρόπου προς το πρόσωπό μου" δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΕΙ Κ. Μακεδονίας Δημήτρης Πασχαλούδης, σχολιάζοντας το γιατί η επίτροπος επιμένει να μην  υπογράφει τα εντάλματα πληρωμής του Ιδρύματος. Ο κ. Πασχαλούδης, που φιλοξενήθηκε στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ, τόνισε...