ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ

dairetzis andreas dimarxos neas zixnhs

Τα «ξίφη» τους στο Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών διασταύρωσαν ο Δήμος Νέας Ζίχνης και η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τις εργασίες του ΤΑΠ στις Σέρρες. Το πρωί, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζης βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης αναγκάστηκε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δαϊρετζής, τα μηχανήματα που εργάζονται για τον ΤΑΠ έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής. «Ενώ είναι υποχρεωμένοι από τη σύμβαση όλα τα βαρέα οχήματα της κοινοπραξίας να περνούν πάνω από τη ζώνη έργου, αυτοί για ευκολία προτίμησαν να περνούν από τους δρόμους του Δήμου, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν μεγάλα τμήματα. Και μάλιστα και δρόμοι που έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί και δεν έχουν ακόμη παραλειφθεί».

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ξεκαθάρισε ότι αυτό που ζητά από την εταιρεία δεν είναι χρήματα, αλλά την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο. «Πριν από 1,5 μήνα είχα υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας. Συνελήφθη τότε ο υπεύθυνος της εταιρείας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στη συνέχεια, κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα αποκαταστήσει τις ζημιές «θέλει δεν θέλει».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, η εταιρεία αναγνωρίζει τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο, αλλά δεν προχωρά στην αποκατάστασή τους. «Αυτοί λένε θα το κάνουμε, αλλά αν φύγουν από εδώ, πού θα τους βρω εγώ μετά; Μιλάμε για κολοσσούς. Για αυτό, όσο είναι ακόμη εδώ προσπαθώ για το συμφέρον του Δήμου μου», σημείωσε ο κ. Δαϊρετζής.

Τέλος, άφησε και αιχμές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους βουλευτές της, τους οποίους χαρακτήρισε «Αμερικανάκια». «Κάνουν ό,τι πουν οι Αμερικάνοι και οι Αζέροι», κατέληξε.

Σχετικες δημοσιευσεις

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ

"Τουλάχιστον ατυχής η επιλογή της Κυβέρνησης να φέρει το Προεδρικό Διάταγμα 1η Αυγούστου" δήλωσε ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοοσπονδίας Ελλάδος, Αθανάσιος Κικινής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήςσεων του Δίκτυο Τηλεόραση. Ο κ. Κικινής τόνισε πως δεν υπήρξε κανένας διάλογος πριν από τις...

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΩΝ

Στην εξιχνίαση πολυάριθμων περιπτώσεων διαρρήξεων και κλοπών καταστημάτων και οχημάτων σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης οδήγησε η πολύμηνη και συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας...

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ανδρών, πατέρα και γιου, που κατηγορούνται για το αδίκημα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, με το συνολικό όφελος ή τη συνολική ζημία να υπερβαίνει το ποσό των 30.000 ευρώ  Τα στοιχεία...