ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΤΑΠ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ

dairetzis andreas dimarxos neas zixnhs

Τα «ξίφη» τους στο Δικαστικό Μέγαρο των Σερρών διασταύρωσαν ο Δήμος Νέας Ζίχνης και η κοινοπραξία που έχει αναλάβει τις εργασίες του ΤΑΠ στις Σέρρες. Το πρωί, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης Ανδρέας Δαϊρετζης βρέθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε.

Ο Δήμος Νέας Ζίχνης αναγκάστηκε να καταθέσει τα ασφαλιστικά μέτρα, καθώς, όπως τόνισε ο Ανδρέας Δαϊρετζής, τα μηχανήματα που εργάζονται για τον ΤΑΠ έχουν προκαλέσει μεγάλες φθορές στο αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής. «Ενώ είναι υποχρεωμένοι από τη σύμβαση όλα τα βαρέα οχήματα της κοινοπραξίας να περνούν πάνω από τη ζώνη έργου, αυτοί για ευκολία προτίμησαν να περνούν από τους δρόμους του Δήμου, με αποτέλεσμα να καταστρέψουν μεγάλα τμήματα. Και μάλιστα και δρόμοι που έχουν πρόσφατα κατασκευαστεί και δεν έχουν ακόμη παραλειφθεί».

Ο Δήμαρχος Νέας Ζίχνης ξεκαθάρισε ότι αυτό που ζητά από την εταιρεία δεν είναι χρήματα, αλλά την αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο. «Πριν από 1,5 μήνα είχα υποβάλει μήνυση κατά της εταιρείας. Συνελήφθη τότε ο υπεύθυνος της εταιρείας και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Στη συνέχεια, κάναμε ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η δουλειά», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα αποκαταστήσει τις ζημιές «θέλει δεν θέλει».

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νέας Ζίχνης, η εταιρεία αναγνωρίζει τις ζημιές που έχει προκαλέσει στο οδικό δίκτυο, αλλά δεν προχωρά στην αποκατάστασή τους. «Αυτοί λένε θα το κάνουμε, αλλά αν φύγουν από εδώ, πού θα τους βρω εγώ μετά; Μιλάμε για κολοσσούς. Για αυτό, όσο είναι ακόμη εδώ προσπαθώ για το συμφέρον του Δήμου μου», σημείωσε ο κ. Δαϊρετζής.

Τέλος, άφησε και αιχμές κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τους βουλευτές της, τους οποίους χαρακτήρισε «Αμερικανάκια». «Κάνουν ό,τι πουν οι Αμερικάνοι και οι Αζέροι», κατέληξε.

Σχετικες δημοσιευσεις

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Ούτε οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας των Σερρών είχαν φανταστεί ότι ως δράστες της κλοπής που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης των Σερρών, με λεία χρυσαφικά, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 80.000 ευρώ, θα φέρονται να είναι ένας πατέρας με την...

ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΤΑΠ ΣΤΟΝ ΚΡΙΝΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΡΕΝΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΤΟΥ ΤΑΠ ΣΤΟΝ ΚΡΙΝΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία στιγμή απεφεύχθη σύγκρουση αμαξοστοιχίας και φορτηγού μετά ρυμουλκού στο Νομό Σερρών. Πρόκειται για την, γεμάτη κόσμο, αμαξοστοιχία Intercity 90, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη. Όλα συνέβησαν γύρω στις 18.45 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν...

ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ . . . ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΘΗΣΑΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝ, ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ . . . ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Τα κατορθώματα του Ιντιάνα Τζόουνς φαίνεται πως ζήλεψαν πέντε Σερραίοι, οι οποίοι συνελήφθησαν, επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρονται να έψαχναν για θησαυρό! Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19.00 το απόγευμα της Τρίτης. Οι πέντε άντρες, ηλικίας από 23 έως και 45 ετών, επέβαιναν σε δύο...