«ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ

KOUKOULOFOROI RODOPOLI

Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων μπήκαν επιχειρήσεις στη Ροδόπολη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Βαϊας Βαϊδου, άγνωστοι τα ξημερώματα προχώρησαν σε διαρρήξεις καταστημάτων της περιοχής, αρπάζοντας χρήματα και εμπορεύματα.

Οι δράστες, με τη χρήση λοστού, παραβίασαν την πόρτα του ταχυδρομικού πρακτορείου, ψάχνοντας για χρήματα. Μόλις είδαν ότι η λεία τους ήταν μικρή, πήγαν και στο βιβλιοπωλείο, όπου συστεγάζεται με το ταχυδρομικό πρακτορείο.

Στο στόχαστρό τους μπήκε, επίσης, το πρακτορείο Προπο, από το οποίο δεν δίστασαν να αρπάξουν μέχρι και σκρατς, θέλοντας μάλλον να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά και το περίπτερο, στο οποίο και κατάφεραν τη μεγαλύτερη ζημιά, καθώς άρπαξαν πολλά από τα εμπορεύματα, που μόλις λίγο πριν είχε προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης του.

KLEISTO LHSTEIA

Ωστόσο, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτουν κάποια από τα καταστήματα της περιοχής. Σύμφωνα με αυτό το υλικό, υπάρχουν τέσσερις κουκουλοφόροι, καθώς κι ένας ακόμη που τους περιμένει στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλεμμένες πινακίδες, βρέθηκε παρατημένο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία επεξεργάζεται το υλικό που έχει στη διάθεσή της από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην προσπάθειά της να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Σχετικες δημοσιευσεις

«Καλύτερα Μαζί» με την Χριστίνα Πατσιώκα

"Καλύτερα Μαζί" με την Χριστίνα Πατσιώκα

Τα Σαββατοκύριακα στο ΔΙΚΤΥΟ Τηλεόραση, αλλάζουν τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση και αποδεικνύεται ότι το «Μαζί» είναι καλύτερο. Σε ένα άκρως ζεστό, οικείο, φιλικό σκηνικό με οικοδέσποινα την έμπειρη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Δέσποινα- Χριστίνα Πατσιώκα, συζητούνται όλα τα θέματα και...

Δελτίο Τύπου της Κ.Ο. της Ν.Δ. στο ΕΛΚ

Δελτίο Τύπου της Κ.Ο. της Ν.Δ. στο ΕΛΚ

                        Απάντηση του Επιτρόπου για την δημόσια υγεία κ. Vytenis Andriukaitis  στον Θόδωρο Ζαγοράκη για την πρόσβαση σε καινοτόμες αντικαρκινικές θεραπείες και τις ελλείψεις φαρμάκων στην Ελλάδα   Δύο διαφορετικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς και οι...

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επιχείρησης οικοδομικών υλικών τους δράστες που μπήκαν μέσα στην επιχείρηση και άρχισαν να κλέβουν εργαλεία και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν η δημοσιογράφος του Δίκτυο Βαϊα Βαϊδου και ο...