«ΧΤΥΠΗΣΑΝ» ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗ

KOUKOULOFOROI RODOPOLI

Στο στόχαστρο κουκουλοφόρων μπήκαν επιχειρήσεις στη Ροδόπολη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Βαϊας Βαϊδου, άγνωστοι τα ξημερώματα προχώρησαν σε διαρρήξεις καταστημάτων της περιοχής, αρπάζοντας χρήματα και εμπορεύματα.

Οι δράστες, με τη χρήση λοστού, παραβίασαν την πόρτα του ταχυδρομικού πρακτορείου, ψάχνοντας για χρήματα. Μόλις είδαν ότι η λεία τους ήταν μικρή, πήγαν και στο βιβλιοπωλείο, όπου συστεγάζεται με το ταχυδρομικό πρακτορείο.

Στο στόχαστρό τους μπήκε, επίσης, το πρακτορείο Προπο, από το οποίο δεν δίστασαν να αρπάξουν μέχρι και σκρατς, θέλοντας μάλλον να δοκιμάσουν την τύχη τους, αλλά και το περίπτερο, στο οποίο και κατάφεραν τη μεγαλύτερη ζημιά, καθώς άρπαξαν πολλά από τα εμπορεύματα, που μόλις λίγο πριν είχε προμηθευτεί ο ιδιοκτήτης του.

KLEISTO LHSTEIA

Ωστόσο, οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτουν κάποια από τα καταστήματα της περιοχής. Σύμφωνα με αυτό το υλικό, υπάρχουν τέσσερις κουκουλοφόροι, καθώς κι ένας ακόμη που τους περιμένει στο αυτοκίνητο. Μάλιστα, το αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλεμμένες πινακίδες, βρέθηκε παρατημένο στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Η αστυνομία επεξεργάζεται το υλικό που έχει στη διάθεσή της από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην προσπάθειά της να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Σχετικες δημοσιευσεις

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρέ-καρέ κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας επιχείρησης οικοδομικών υλικών τους δράστες που μπήκαν μέσα στην επιχείρηση και άρχισαν να κλέβουν εργαλεία και ό,τι άλλο πολύτιμο έβρισκαν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν η δημοσιογράφος του Δίκτυο Βαϊα Βαϊδου και ο...

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΛΑΡΑΣ

Αυξημένη είναι η ζήτηση εμβολίων κατά της ιλαράς. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ για εμβολιασμό οδήγησαν αρκετούς πολίτες να σπεύσουν στα φαρμακεία για να αγοράσουν το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται και οι πρώτες μικρές ελλείψεις στα ράφια...

ΑΥΞΗΜΕΝΗ 4-6% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΑΥΞΗΜΕΝΗ 4-6% ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Στις 16 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει τελικά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για το 2017 - 2018. Σύμφωνα με τον πρατηριούχο υγρών καυσίμων Γιώργο Κοτζάογλου, οι εκτιμήσεις είναι ότι η τιμή εκκίνησης αναμένεται να κυμανθεί από 0.97 λεπτά  έως 1.00 ευρώ, όταν πέρσι η τιμή εκκίνησης ήταν 0.92 λεπτά...